top of page
Pebbles on the Sand

Minä ihminen

Musiikki on aina ollut tärkeä osa minua. Jo varhain tajusin että haluan pitää sen sellaisena että voin itse päättää mitä haluan sillä tehdä ja tunnistin että siitä ei ole minulle varsinaiseksi leipätyöksi vaikka olen silläkin leipää saanut. Minulla on klassisen musiikin pohjakoulutus mutta olen myös opiskellut pop/jazz opistossa. Olen tehnyt paljon sävellystöitä, pieniä ja suuria, toiminut tuottajana, studiomuusikkona, äänittäjänä, miksaajana sekä äänisuunnittelijana.

Sen sijaan ammatti minulle löytyi sosiaalialalta. Olen opiskellut sosionomiksi (AMK), lisäksi yhteiskuntapolitiikkaa, johtamista, yrittäjyyttä, tuotteistamista ym. Olen työskennellyt varhaiskasvatuksessa, koulussa, lastensuojelussa ja nyttemmin Lohjan kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämisasiantuntijana.

Yhteiskunnalliset asiat ovat myös kiinnostavia. Minua kiinnostaa ihminen. Kiinnostavaa on myös olla mukana kehittämässä monialaisesti ja moniäänisesti hyvinvointipalveluja kaikille. Olen aina ollut kiinnostunut politiikasta. Ilmiönä se on kiehtova. Olen ollut erilaisissa luottamustehtävissä kuitenkin pääsasiassa varsinaisen päivänpolitiikan ulkopuolella.

Teatterin suhteen olen murroksessa. Olen myöhäisherännäinen harrastajanäyttelijä mutta sitäkin on jo tullut tehtyä sen verran paljon että pohdin sen tulevaisuutta omaa suhdettani siihen. Oikeastaan näytteleminen on yksinkertaista ja monimutkaista samaan aikaan, se on elämää näyttämöllä. Teatterituottaminen ja ajan haasteet ovat vieneet minut etäämmälle siitä ilosta joka harrastajateatterilaisuudessa on. Saa nähdä mitä tulevaisuudessa tapahtuu sen suhteen mutta rakkaus teatteriin on ja pysyy! 

Vapaa-ajalla harrastan monipuoisesti kaikenlaista. Kulttuurielämykset ovat tärkeitä, myös urheilu ja jossa suuri intohimoni on maantiepyöräily kesällä ja hiihto talvella. Jalkapallo ja pesis joukkuepeleistä ovat minulle myös tilanteen tulle kaikki kaikessa

Elämä on seikkailu!

Joni: Bio
bottom of page