top of page

Ann Charlotte & Pitkonen productions

Sävelten viemää

DUO-2b-MV-2 (1).jpg

Ann Charlotte & Pitkonen tuotannot tehdään asiakkaiden tarpeesta lähtien. Meillä on kaikki valmiudet ja osaaminen korkeatasoisiin ohjelmakokonaisuuksiin, on sitten kyseessä konserttisalit, kahvilat, klubit tai ihan vaan kaveribileet. Taivumme ketterästi erilaisiin tilaisuuksiin.

Konserttisisältöjämme ovat mm.

Ann Charlotte & Pitkonen

Duo

Intohimosta suuriin kotimaisiin ja kansainvälisiin pop- ja viihdekappaleisiin. Duo esittää  kappaleita tunnelman mukaan listahiteistä klassisiin romantiikan helmiin.

Ann Charlotte & Pitkonen
the Diva collection

Intohimosta suurten naislaulajien tulkitsemiin kappaleisiin.

The Diva collection esittelee yleisölle diivojen isoimmat kappaleet, jotka eivät jätä ketään kylmäksi!

Ann Charlotte & Pitkonen
the Jazz collection

Intohimosta show- ja jazzmusiikin klassikoihin


Lisäksi yhtyeemme ovat


Velvet Raven band

Velvet Raven on energinen ja samettisen sulava yhtye, joka esittää tunnetuimpia maailmanhittejä ja suomipopin klassikoita ammattitaidolla ja energisellä sykkeellä.


Velvet Raven on valmiina luomaan unohtumattomat bileet klubeille, tapahtumiin, ravintoloihin ja juhliin. Bändin energinen show nostaa tunnelman kattoon ja tarjoaa pophelmien ilotulituksen kasarista kuumimpiin nykypäivän hitteihin.

Ann Charlotte & Pitkonen Jazz Group

Yhtye koostuu neljästä muusikosta joille eri viihdemusiikin lajit taipuvat sulavasti. Kokoonpano esittää tunnetuimpia jazzkappaleita, sekä tuttuja viihdemusiikin helmiä omaleimaisilla jazzsovituksilla.

Ann Charlotte & Pitkonen productions: Bio
bottom of page